Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Δράσεις για την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

  Φωτογραφία του ΕΠΑΛ Βρυσών με θέμα «Το περπάτημα στη φύση κάνει καλό»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και της Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Αρετή Μαρματάκη, συντονίζει δράσεις στο ΕΠΑΛ Βρυσών και στο 2ο ΕΠΑΛ Χανίων, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016.

            Συγκεκριμένα:

  • Η περιβαλλοντική ομάδα του ΕΠΑΛ Βρυσών με τους υπεύθυνους καθηγητές της κ. Μποτωνάκη Χρήστο και το Διευθυντή κ. Φασαράκη Βασίλη θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εξόρμηση και άνοιγμα ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας με την υποστήριξη του Δήμου Αποκορώνου και του αντιδημάρχου κ. Λεωνιδα Λιμαντζάκη. Τα παιδιά, αφού δημιουργήσουν φυλλάδια και μηνύματα για σωστή κυκλοφοριακή συμπεριφορά και την προστασία του περιβάλλοντος, με τα πόδια θα ξεκινήσουν από το σχολείο και θα τα μοιράσουν στα καταστήματα και τους πολίτες της περιοχής. Κατόπιν θα επισκεφθούν το Δημαρχείο όπου θα ενημερώσουν το προσωπικό του Δήμου.

  • Στο 2ο ΕΠΑΛ Χανίων, η Ομάδα Αγωγής Υγείας με δικά τους ποδήλατα θα γυρίσουν στην Παλιά Πόλη των Χανίων και θα μοιράσουν φυλλάδια με υλικό που έχει παραχθεί μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος Αγωγής Υγείας «Ποδηλατώντας στην πόλη μας με ασφάλεια», με υπεύθυνους καθηγητές τους Τρίκκα Μαρία και Μπαχαντάκη Ιωσήφ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου