Μαθαίνω εξ αποστάσεως για την Παλιά Πόλη των Χανίων

Για την Παλιά Πόλη των Χανίων, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου είναι σε θέση να προσφέρει τρεις διαφορετικές εκδοχές εξ αποστάσεως μάθησης, που δημιουργήθηκαν ως υποστηρικτικό υλικό του εκπαιδευτικού προγράμματος του ΚΠΕ "Βόλτα 5.500 χρόνων στα Χανιά":


1. Δύο (2) Βιντεοκλίπ διάρκειας γύρω στα 9 λεπτά το καθένα για τα Μνημεία της Παλιάς Πόλης των Χανίων, το ένα με παλιές κάρτες και εικόνες και το άλλο με εικόνες και πληροφορίες για ορισμένα βασικά μνημεία, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ (βιντεοκλίπ με παλιές κάρτες) κι εδώ.

2. Κάρτες με εικόνες από τα Μνημεία της Παλιάς Πόλης των Χανίων, τις οποίες μπορείτε, εάν θέλετε να κατεβάσετε από εδώ.

3. Εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα ή τάμπλετ στο πρόγραμμα Action Bound, το οποίο πρέπει να εγκατασταθεί στο κινητό ή το τάμπλετ που θα χρησιμοποιηθεί. Η εφαρμογή αυτή προτείνεται ως καλύτερη επιλογή για την περίπτωση που κάποιος/α μπορεί να βρεθεί στην Παλιά Πόλη των Χανίων και να εξερευνήσει κάποια βασικά μνημεία της χρησιμοποιώντας την εφαρμογή αυτή.
 Το Εκπαιδευτικό υλικό για την Παλιά Πόλη με τις εφαρμογές Actionbound και Blippar σε κινητό ή tablet είναι διαθέσιμο στα Ελληνικά και μπορείτε να κατεβάσετε τη σελίδα έχει το QR code που πρέπει να σκανάρετε από εδώ. Για την αντίστροφη διαδρομή (που περιλαμβάνει τα ίδια 10 μνημεία) με οδηγίες στα Αγγλικά (πχ για χρήση με σχολικές ομάδες που επισκέπτονται τα Χανιά από άλλες χώρες στα πλαίσια ανταλλαγών Erasmus+), μπορείτε να σκανάρετε με tablet ή κινητό μέσω της εφαρμογής Actionbound το QR code από την παρακάτω εικόνα, όπως δείχνουν οι οδηγίες
Το σκανάρισμα του QR code για κατέβασμα της εφαρμογής στο κινητό ή το τάμπλετ σας μπορεί να γίνει και από την οθόνη του υπολογιστή από τις παρακάτω εικόνες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου