Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Μέχρι 21 Φεβρουαρίου οι Αιτήσεις Επίσκεψης σε ΚΠΕ - Δίκτυα ΚΠΕ Βάμου

Μέχρι 21 Φεβρουαρίου πρέπει ο/η εκπαιδευτικός που επιθυμεί να επισκεφθεί Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για να πάρει μέρος σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με ομάδα μαθητών, να συμπληρώσει τη σχετική Αίτηση και να την υποβάλει στον/στην Υπεύθυνο/η Σχολικών Δραστηριοτήτων ή Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης όπου υπηρετεί, με βάση την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Από τη μεθεπόμενη εβδομάδα, αφού παραλάβουν τα ΚΠΕ τις αιτήσεις από τις Διευθύνσεις, θα προχωρήσουν σε προγραμματισμό επισκέψεων μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.
Να σημειώσουμε επίσης ότι το ΚΠΕ Βάμου συντονίζει δύο (2) Περιφερειακά Δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, ένα για την Ανακύκλωση ("Αλλάξτε συμπεριφορές... ΑνακυκλωSOSτε!) κι ένα για τους Σχολικούς Κήπους ("Ένας Κήπος στο σχολείο μου"), τα οποία πρόσφατα ανανέωσαν τη λειτουργία τους με αποφάσεις της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης (Απόφαση για Δίκτυο Ανακύκλωσης, Απόφαση για Δίκτυο Σχολικών Κήπων). Στα Δίκτυα αυτά μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί και μαθητές από σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κρήτης.
Αιτήσεις συμμετοχής στα Δίκτυα:
  • Για το Δίκτυο Ανακύκλωσης εδώ
  • Για το Δίκτυο για τους Σχολικούς Κήπους εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου