Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Προβολή για τη φύση στο έργο του Νίκου Καζαντζάκη

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου στο πλαίσιο του έργου: "Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία" στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, Πελοποννήσου, Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου", το οποίο χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους οργανώνει την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 μμ, Προβολή - Συζήτηση με θέμα:

«Η φύση στο έργο του Νίκου Καζαντζάκη».

Η εκδήλωση αυτή θα γίνει στον κινηματογράφο «Αττικόν» στα Χανιά και θα είναι ανοιχτή στη συμμετοχή των πολιτών και στόχος της είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών αξιοποιώντας το έργο του Νίκου Καζαντζάκη.
Πρόκειται για μια μουσικο-ποιητική περιδιάβαση στο συγγραφικό έργο του Νίκου Καζαντζάκη για τη σχέση του με τη φύση, το περιβάλλον και τη ζωή.

Την παρουσίαση σχεδίασε και επιμελήθηκε ο Δρ. Αρτέμης Αθανασάκης, Καθηγητής Περιβαλλοντικών Επιστημών μαζί με τον π. Ευάγγελο Μαρκαντώνη, Καθηγητή Φυσικών Επιστημών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου