Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στην Ανακύκλωση Πλαστικού


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου συμμετέχει σε πρόγραμμα Youth In Action (αρ. Εγκεκριμένου Σχεδίου 2018-2-PT02-KA105-005287) με τίτλο “Precious Plastic” και θέμα την Ανακύκλωση Πλαστικών.
            Το σχέδιο “Precious Plastic” στο οποίο συμμετέχει ως ένας από τους 7 εταίρους το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου γίνεται με την υποστήριξη του προγράμματος Erasmus+ και υλοποιείται από το Νοέμβριο του 2018 έως τον Οκτώβριο του 2019. Στο σχέδιο συμμετέχει ακόμη το Λύκειο του Maltepe από την Τουρκία, η ιταλική κοινότητα Capranica, η γαλλική οργάνωση Artefacts, η ουγγρική οργάνωση Ecocenter Alapitvany, η ισπανική οργάνωση Viaje a la Sostenibilidad από τη Σαραγόσα και η πορτογαλική Buinho Association που συντονίζει το Σχέδιο.

Είσαι ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ φοιτητής στα Χανιά και σε ενδιαφέρει η ανακύκλωση πλαστικού;

 Αν ναι, μπορείς να ενημερωθείς εδώ Precious Plastic, την παγκόσμια κοινότητα εκατοντάδων ανθρώπων που εργάζονται για την επίλυση της πλαστικής ρύπανσης. 
Αν πραγματικά νομίζεις ότι θα ήθελες να γίνεις μέλος της κοινότητας, να εκπαιδευτείς, να αποκτήσεις τις γνώσεις και τις δεξιότητες και να συμβάλλεις στη εξάπλωσή του Precious Plastic, δεν έχεις παρά να απαντήσεις στο παραπάνω ερωτηματολόγιο (Questionnaire-for-participants) και να συμμετέχεις στο YOUTH WORKERS TRAINING  στο Aljustlel της Πορτογαλίας τον Iούλιο.

Nα σημειωθεί ότι η επιλογή θα γίνει ύστερα από αξιολόγηση των ερωτηματολογίων, γνωριμία των υποψήφιων συμμετεχόντων και επιλογή των καταλληλότερων. Το πρώτο στάδιο της εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τον Μάρτιο (ΚΑ1) και ακολουθεί το δεύτερο στάδιο (ΚΑ2), τον Ιούλιο,  στο οποίο θα επιλεγούν πέντε φοιτητές από τον ήδη εκπαιδευμένο Youth trainer. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στις  17 έως 30 Ιουλίου και φυσικά τα έξοδα μεταφοράς, η διαμονή και η διατροφή καλύπτονται από το πρόγραμμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΟΥ
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ : ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ : astrati@isc.tuc.gr  Αφροδίτη Στρατή ( Υοuth Trainer) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου