Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης


 Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου, στα πλαίσια της Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και του Έργου  «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.)  και από εθνικούς πόρους, διοργανώνει σε συνεργασία με την ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ (Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Χανίων- Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου), και τις υπεύθυνες σχολικών δραστηριοτήτων Α/θμιας και Β/θμιας Ν. Χανίων, σειρά εκδηλώσεων για την Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της σχολικής χρονιάς 2014-2015, σύμφωνα με την ΥΑ 12342/Γ7/03-09-2013. Οι εκδηλώσεις αυτές περιλαμβάνουν:

  1. Έκθεση φωτογραφίας κατασκευών με επαναχρησιμοποίηση υλικών, από Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 έως Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 (10 έως 1 το πρωί, και 7 με 9 το απόγευμα), στο Μεγάλο Αρσενάλι στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων. Οι κατασκευές αυτές υλοποιήθηκαν στα πλαίσια της Ημέρας Δράσης για την Επαναχρησιμοποίηση (21 Φεβρουαρίου 2013), την οποία οργάνωσε το Περιφερειακό Δίκτυο Π.Ε. «Αλλάξτε συμπεριφορές: ΑνακυκλωSOSτε!», που συντονίζει το ΚΠΕ Βάμου. Την έκθεση μπορούν να την επισκεφτούν όσα σχολεία το επιθυμούν.

  1. Παρουσίαση των Προγραμμάτων των ΚΠΕ της Κρήτης σε εκδήλωση με ανοιχτή συμμετοχή (όχι μόνο για εκπαιδευτικούς) στα Χανιά, την Τετάρτη 8/10/2014, στις 18:30 μμ, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι) στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, και θα συμμετέχουν σ’ αυτή ως εισηγητές και εκπρόσωποι από κάθε ΚΠΕ της Περιφέρειας Κρήτης (ΚΠΕ Αρχανών-Ρούβα-Γουβών, ΚΠΕ Ανωγείων, ΚΠΕ Ιεράπετρας-Νεάπολης, ΚΠΕ Βάμου. Οι αιτήσεις συμμετοχής στην παρουσίαση των προγραμμάτων των ΚΠΕ Κρήτης, γίνονται ηλεκτρονικά εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου